Special Effects

Wicked Lasers levert naast lasers ook de meest indrukwekkende special effects. Met een jarenlange achtergrond in de special effects branche en de eigen ontwikkeling er van, zijn we altijd bezig met effecten die vernieuwend zijn. We gaan voor het maximale wow-effect. De standaard speciale effecten op events zijn spectaculair, maar worden veel gebruikt. Het nieuwe is er snel vanaf, en daar spelen wij graag op in! Van verkoelende watereffecten die interactief met het publiek spelen, tot duizelingwekkende gasvlammen tot wel 45 mtr hoog! Een samenspel van lasers, imponerende muziek en dit soort specialfx zorgt voor een waanzinnige impact op het publiek. Bij het gebruik van diverse effecten staan wij altijd in voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Wicked Lasers werkt alleen met betrouwbaar materiaal en regelt alle benodigde papieren, vergunningen en/of tekeningen. We hebben zelfs onze eigen Rijksgediplomeerd Brandwacht in huis!

Organiseer je zelf een event en ben je alleen opzoek naar special effects? Wacht niet langer en neem contact met ons op! We denken graag met je mee!

Wicked Lasers en Veiligheid zijn onomstotelijk met elkaar verbonden.
Lees meer over veiligheid en klik hier!