Over Wicked Lasers

Als totaalleverancier van spectaculaire lasershows en multimediashows is Wicked Lasers dé partner voor spektakel. Wil je indruk maken op je publiek, klanten, zakelijk relaties of je gasten tijdens je bruiloft? Wij staan voor u klaar!

Door altijd een paar stappen verder te gaan, onderscheiden we ons in creativiteit, expertise en wervelende shows. Onze laseroperators leven voor het vak en staan elke lasershow garant voor een technisch hoogstaand eindproduct. Elke lasershow wordt bij Wicked Lasers op maat gemaakt, in overleg met de opdrachtgever creëren we een unieke show die nog nooit eerder is vertoond. We gebruiken nooit dezelfde show! En nooit de ‘standaard’ muziek.

De mogelijkheden zijn zowat eindeloos; indoorshows, outdoorshows, projectie op objecten, gebouwen en/of (water)schermen zijn allemaal te realiseren.

Ken je lasermapping al? Eén van de nieuwste technieken; contouren en onderdelen van een product, object of gebouw worden door laserlicht extra geaccentueerd.

Fullcolour lasers zijn in staat miljoenen kleuren te combineren met duizenden patronen, teksten en animaties.

In combinatie met lasersoftware waarmee alle momenten in de show vooraf te programmeren zijn, is een totale show te timen op elke seconde van de muziek.

Naast het gebruik van laserstralen, projectie en audio, is er veel meer in te zetten om zo een totale multimediashow te ontwerpen waarin ook gebruik wordt gemaakt van special effects. Denk aan imposante vlammen, kleurrijke waterfonteinen, felle lichtbundels in de lucht, prachtig vuurwerk, een flyboardteam met ledverlichting of een parachutist die het event komt openen.

Wij adviseren en kijken graag samen met je naar een show om nooit te vergeten. Maak een verbluffende indruk op uw bezoekers, zodat ze lang zullen napraten over het event.

Wicked Lasers werkt volgens de benodigde regelgeving en veiligheidsnormen;

  • CE en IEC (IEC-60825 -1)
  • DIN 56912
  • FDA
  • ILDA Standaard
  • Wetgeving Inspectie Verkeer en Waterstaat
  • Wetgeving Podiumkunsten.

Wij houden tijdens events, als nodig, nauw contact met gemeenten en veiligheidsdiensten.

Wicked Lasers en Veiligheid zijn onomstotelijk met elkaar verbonden.
Lees meer over veiligheid en klik hier!