LASER SHOWS

Lasershows zijn het medium om elk event, festival of zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau te brengen. Door het gebruik van lasers zullen bezoekers zich in een andere wereld wanen. De mooiste patronen, kleuren en animaties prikkelen de zintuigen en dragen bij aan de impact van de totaalervaring. Lasers ondersteunen de muziek op een festival, brengen uw boodschap over tijdens een bijeenkomst of zorgen voor interactie met bezoekers. De mogelijkheden zijn eindeloos en zoals we bij Wicked Lasers zeggen;  the sky is NOT the limit, it is our canvas!

Samen kijken we graag naar de invulling van de show of je event. In goed overleg bespreken we de vele mogelijkheden, opzet en veiligheid. Zo zorgen we samen voor een professionele en high-impact ervaring, waarvan de veiligheid met high power lasers in acht wordt genomen. Onze technici en operators staan voor je klaar, met kennis, ervaring en vooral enthousiasme. Een show maak je samen, en daar helpen we graag bij. Het is voor ons altijd een leuke uitdaging om met nieuwe ideeën en technieken bij te dragen aan een onvergetelijk eindproduct.

Wicked Lasers staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. Wist je trouwens dat we naast lasers en multimediashows ook special effects leveren, bouwen en plaatsen? Next-level wow effects voor elke evenement!

Wicked Lasers en Veiligheid zijn onomstotelijk met elkaar verbonden.
Lees meer over veiligheid en klik hier!