Festival laser

Laserstralen die tijdens een festival over het publiek schieten, betoverende dekens van laserlicht en wervelende tunnels in de mooiste kleuren en patronen. Samen zorgen we ervoor dat het publiek van wow naar uitzinnig gaat. Gaat het om 1000 of 50.000 bezoekers? Des te meer, des te beter! It’s time for lasers! Een spectaculaire lasershow tijdens een festival of dance event is bijna niet meer weg te denken. Tijdens de climax momenten van bekende acts of dj’s ondersteunen de waanzinnige laser beams de sfeer, het gevoel, de muziek en dragen ze bij aan een totaalervaring.

Wicked Lasers levert maatwerk lasersystemen voor elk festival of event. Door gebruik te maken van betrouwbare projectoren, de beste aansturing en uiteraard onze kundige laseroperators garanderen we een lasershow om nooit te vergeten.

Timecode shows in combinatie met audio en licht tillen uw event naar een hoger niveau. Wicked Lasers verzorgd met enthousiasme uw totale eindshow. Door alle onderdelen in onze studio te programmeren is het mogelijk vooraf een indruk te geven van het te verwachten eindresultaat. Wij zijn in staat alle tijdcode signalen te ondersteunen en/of aan te leveren aan derden.

In goed overleg werken we graag mee aan een totaalproductie om zo samen te zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Wicked Lasers en Veiligheid zijn onomstotelijk met elkaar verbonden.
Lees meer over veiligheid en klik hier!