Outdoor Shows

Wicked Lasers is gespecialiseerd in grote outdoorshows waarbij spectaculaire elementen samenkomen in één indrukwekkende show. Op bijna elke buitenlocatie is het mogelijk om een buitenshow te geven. Hoogvermogen lasers worden ingezet voor meer bereik en impact. Vuur en vlammen zijn tot wel 45 meter hoog te combineren met vuurwerk, watereffecten, fonteinen en duizelingwekkende acts..

Open Air shows zijn in te zetten bij allerlei gelegenheden. De opening van een bedrijfspand of gebouw, het 25 jarige bestaan van gemeente of winkelcentrum, een bruiloft of een feestdag. Toch meer van de festivals? Outdoorshows zijn zeer geschikt voor al deze toepassingen.

Ook laserprojectie is uiteraard te combineren met een buitenshow. Door het gebruik van animaties, welke op maat te maken zijn, is elke opzet en boodschap mogelijk.

The sky is NOT the limit, it’s our canvas.

Door voldoende ervaring, motivatie, kennis en creativiteit is Wicked Lasers uw toegewijde partner voor een onvergetelijk spektakel.

Is vuurwerk geen optie vanwege locatie of vergunning? Met lasers en diverse lichteffecten en speciale effecten is er voldoende in te zetten, zodat vuurwerk niet per se nodig is. Voor elke gelegenheid of concept is er een passende oplossing te realiseren.

Wicked Lasers en Veiligheid zijn onomstotelijk met elkaar verbonden.
Lees meer over veiligheid en klik hier!